De Goedkoopste Verhuisdozen van Nederland en België

  • Home
  • algemene voorwaarden

Onze Algemene Voorwaarden

Bestel Goedkope Verhuisdozen bij Verhuisboxen Koop professionele klikklak verhuisdozen bij Verhuisboxen.

 

Daarom verhuisboxen!

  • Voor 14:30 uur besteld volgende dag in huis.(ma t/m zat)
  • Direct uit voorraad leverbaar.
  • Achteraf betalen.
  • Gratis Matrashoes bij elk verhuispakket.
  • Trusted Shops Trusted Shops 5 sterrren beoordelingen van echte klanten voor verhuisboxen

Volg ons

Onze Algemene Voorwaarden.

Verhuisboxen in Belgie levert alles voor De Doe Het Zelf Verhuizer en verkoopt  nieuwe verhuisdozen.

De aanbieding van de boekendozen is een nieuwe verhuisdoos maar wel bedrukt met reclame.

De bestellingen worden verstuurd vanuit onze hoofdvestiging in Nederland. (Verhuisboxen BV)

De Volumeverhuisdozen kunnen een lichte bedrukking hebben. Dozen zijn met en zonder handvat te verkrijgen in Belgie.
Verhuisboxen in Belgie garandeert dat de dozen schoon, heel en sterk zijn. Doordat Verhuisboxen.nl groot inkoopt kunnen er soms wat maatverschillen zijn in de gebruikte dozen en daardoor hanteren we circa maten.

Voor de kleine maat verhuisdozen hanteert Verhuisboxen.nl dat deze handzaam moet zijn met een minimale inhoud van 25-40 liter en sterk voor zware spullen zoals boeken etc. De medium verhuisdoos is zo groot als een standaard verhuisdoos en heeft een literinhoud tussen 40-65 liter. De grote verhuisdoos is altijd tussen 65 en 100 liter. Verhuisboxen.nl levert ook noppenfolie, tape en taperollers en deze zijn altijd nieuw.

De Klik Klak verhuisdoos , Multiboxen, Klik Klak Verhuisboxen, Boekendozen , Medium dozen, Kledingbox en de Originele Verhuizers Verhuisdoos zijn nieuwe dozen.

Bij bestellingen via het bestelformulier krijgt u direct een bestelbevestiging en de dag van levering.  Betalingen zijn altijd vooraf voor levering door een bankoverschrijving of betaling per Mister Cash . Bestellingen worden op alle werkdagen en ook op zaterdag bezorgd. . De pakketten worden dagelijks verzonden  met DPD. Per bestelling rekenen wij verzendkosten van €9,50 die eenmalig zijn en gelden voor elk aantal.

Bezorgdienst

Wij leveren de bestelling uit via DPD pakketdienst.

Als u uw bestelling op een werkdag plaatst voor 14.30 dan heeft u de bestelling de volgende dag in huis.

Let op als u op zaterdag of zondag bestelt wordt het pakket pas maandag verzonden en heeft u de bestelling dinsdag in huis.!


Bij afleveren via DPD wordt het pakket nogmaals aangeboden als u onverhoopt niet thuis zou zijn zonder extra kosten.. Wanneer bij het afleveren van een bevestigde bestelling er niemand op het afleveradres aanwezig is. Verhuisboxen in Belgie zal in overleg de bestelling weer aanbieden. Bestellingen kunnen niet worden geannuleerd. In het volgende geval wordt een uitzondering gemaakt: - Indien u voor 18 uur online bestelt kunt u dezelfde dag nog TELEFONISCH uw bestelling annuleren voor 18 uur (daarna wordt de bestellingl digitaal doorgestuurd en is annuleren onmogelijk).

Wij zullen al het mogelijke doen om situaties die niet onder de algemene voorwaarden vallen op te lossen.Professionele Verhuisdoos