De goedkoopste verhuisdozen van Nederland en België

Video afspelen

Leveringen via of vanuit Depot Eindhoven

Bericht vanuit DPD

Wellicht heeft u recent in de media gelezen over de toenemende krapte op de arbeidsmarkt. De situatie in omgeving Eindhoven is de laatste weken dermate snel achteruit gegaan dat het helaas ook de productie van DPD in HUB Eindhoven raakt. Gevolg is dat we op dit moment geconfronteerd worden met mogelijke vertragingen in de verwerking van pakketten van één of incidenteel meerdere dagen.

Het spreekt voor zich dat wij ons tot het uiterste inspannen om de performance zo snel mogelijk weer op het gewenste niveau te krijgen, in nauwe samenwerking met onze leveranciers. Mogelijke vertragingen proberen we tot een absoluut minimum te beperken door te werken met een zo strak mogelijk FIFO systeem.

Wij verwachten dat de situatie de komende dagen steeds verder verbeterd, uiteraard houden wij u op de hoogte van relevante ontwikkelingen.

Dit betreft alleen leveringen die via het depot in Eindhoven lopen!

Update 15-9 –>Vorige week berichtten wij u dat we door personeelstekorten vertragingen hebben opgelopen. We hebben allerlei acties ondernomen om de achterstanden zo ver mogelijk te verkleinen. Gelukkig hebben we deze inmiddels kunnen halveren.

Om de achterstand verder weg te werken draaien we nu extra zondagshifts. Nu de meeste mensen weer terug zijn van vakantie, hebben we ook meer mankracht beschikbaar. Het gaat dus gelukkig weer de goede kant op.

Ook zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de aankomende piekperiode.
Wij zijn daarom nu al in gesprek met verschillende uitzendbureaus om de mankracht te verbreden en werken we aan een slimme inzet van ons depotnetwerk bij piekbelasting.

Update 17-9 –> De achterstanden zijn weggewerkt.

 

 

Laatste nieuws

Daarom verhuisboxen!

Tot 14:30 uur (ma t/m vrij) kunt u de volgende werkdag als gewenste leverdag kiezen
Uw bestelling wordt 1 werkdag voor de door u gekozen leverdag verzonden
Direct uit voorraad leverbaar
Achteraf betalen
Trusted Shops
Wij vragen uw begrip voor de enorme drukte bij de pakketdiensten!

Verhuisboxen B.V.

Veilig betalen

Creatief met karton

Verhuisboxen bv levert voor de zakelijke markt en evenementen grote partijen kartonnen dozen om bijvoorbeeld olijfolie te versturen en voor bedrijfsverhuizingen maar ook voor creatieve oplossingen voor het bouwen van kartonnen decoratie wanden, doolhof, kartonnen bar, torens etc.
Wij kunnen voor elk evenement dozen leveren en  werken samen met lokale overheden, makelaars, verhuizers etc.
Door de jarenlange ervaringen kunnen wij uw altijd van advies voorzien. Volg ons op onze Blog.

You can submit link toHotVs Not.com to increase website traffic! This site is listed under Moving Directory