De goedkoopste verhuisdozen van Nederland en België

Video afspelen

Welke verhuisdozen moet ik bestellen?

In ons bericht over “hoeveel verhuisdozen heb ik nodig” kunt u lezen wat het gemiddelde aantal verhuisdozen is wat u nodig heeft.

Klikklak verhuisdoos:
Deze verhuisdoos heeft u binnen een halve seconde in elkaar, geen ingewikkeld vouwsysteem, geen tape nodig!
Voor het merendeel van uw spullen is dit de perfecte verhuisdoos.
Zorgeloos verhuizen kies dan voor de Professionele of de Premium verhuisdoos, hoge stapelwaarde, uitermate geschikt als opbergbox ook voor uw administratie! Sterker dan een kunststof bak deze zal naar verloop van tijd namelijk barsten of scheuren krijgen.
Is de kwaliteit voor u minder van belang dan hebben wij voor u de Budget of de Standaard Klikklak verhuisdoos.

Boeken/Handzame verhuisdoos:
Een verhuisdoos met boeken weegt al snel 35kg. Gebruik onze boeken/handzame verhuisdozen voor uw boeken en licht servies. Gevuld met boeken weegt deze doos 15-18kg, hoge stapelwaarde en dienen getapet te worden aan de boven en onderkant.
U kunt deze verhuisdozen los bestellen maar deze zitten ook in onze persoonspakketten.

Grote spullen:
Klikklak verhuisdozen hebben een afmeting van 48x32x36cm, geschikt voor bijna al uw spullen. Verhuisdozen met meer volume nodig. (bv voor: schemerlampen, grote bloempotten/vazen/gereedschap/groot speelgoed etc.)  kies onze Volume verhuisdozen 60x40x40cm, dubbelgolf 7mm, hoge stapelwaarde en uitermate geschikt voor het gebruik op pallets.

Kleding/Garderobedoos:
Het laatste waar u op zit te wachten tijdens uw verhuizing is al uw nette jurken/blouses/overhemden/pakken opnieuw te moeten strijken of stomen na uw verhuizing.
Verhuis uw nette kleding zorgeloos met onze kledingdoos incl. roede. 50x50x122cm, ook ideaal om nog kussens in te doen.

Opslag:
Voor langere zorgeloze opslag, kies dan voor onze  Professionele of Premium verhuisdozen. Onze volume verhuisdozen zijn hier ook erg geschikt voor. Sterker dan een kunststof bak deze zal naar verloop van tijd namelijk barsten of scheuren krijgen.

Inpakpapier en noppenfolie:
Gebruik inpakpapier voor uw servies/kwetsbare spullen. Wilt u voor uw kostbare kwetsbare spullen nog meer zekerheid gebruik dan noppenfolie. Onze noppenfolie adviseren wij ook voor bijvoorbeeld uw tv/pc schermen, schilderijen lampen en spiegels.
Voor glazen/(wijn)flessen gebruik onze op maat gemaakte vakverdelers, deze passen perfect in onze klikklak verhuisdozen.
Wist u dat wij ook noppenfolie verkopen van gerecycled materiaal!

Verhuisdekens:
Tijdens een verhuizing komen er vaak ongemerkt krassen op uw meubels. Want die verhuiswagen willen we allemaal zo vol mogelijk doen. Bescherm daarom uw meubels met verhuisdekens, wanneer deze erover heen zit kunt u er met een gerust hart verhuisdozen bovenop zetten in de verhuiswagen. Ook wanneer er meerdere kasten naast elkaar in de wagen staan kunt hier het beste een deken tussen doen zodat deze niet tegen elkaar aan schuren.

Verhuisetiketten:
Niets is zo vervelend tijdens het uitpakken van uw verhuisdozen dan dozen waar niet op staat wat erin zit. Gebruik onze handige etiketten waarop u precies kunt zetten voor welke kamer de doos bestemd is. Wij hebben etiketten voor particuliere en zakelijke verhuizingen.

Matras/meubelhoezen:
Zoals we allemaal weten zijn matrassen en stoffen meubels echte stof-happers. Bescherm deze daarom tijdens uw verhuizing met onze matras/meubelhoezen. Deze hebben een afmeting van 120x240cm. De opening zit aan de 240 zijde waardoor deze over ieder matras zal gaan, bij een matras die breder is dan 120 kunt u aan beide zijde van het matras een hoes schuiven zodat deze elkaar overlappen. Uw fauteuils/tweezitsbank kunt u ook met deze hoes beschermen tegen stof.

Verhuizen naar het buitenland:
Wanneer u naar het buitenland verhuisd dan zal uw verhuizer waarschijnlijk uw verhuisdozen op een pallet willen meenemen. Uiteraard wilt u de ruimte op een pallet zo goed mogelijk benutten. Een standaard euro pallet heeft een afmeting van 120x80cm. Met onze Volume verhuisdozen kunt u 5 verhuisdozen (3 in de breedte, 2 in de lengte) op een laag zetten en is de pallet optimaal benut.
Bij uw vervoerder kunt u navragen hoe hoog de pallet mag zijn, de hoogte van deze volume verhuisdozen is 40cm.

Wij adviseren u uw dozen helemaal te vullen, wordt een doos dan te zwaar vul deze dan op met bv. bedden/linnengoed. Afgevulde dozen zullen strakker op elkaar blijven staan en bieden meer bescherming aan uw spullen.

Heeft u nog vragen:
Wij helpen u graag verder, u kunt ons mailen op info@verhuisboxen.nl of bellen op +31850645110!

Laatste nieuws

Daarom verhuisboxen!

Tot 14:30 uur (ma t/m vrij) kunt u de volgende werkdag als gewenste leverdag kiezen
Uw bestelling wordt 1 werkdag voor de door u gekozen leverdag verzonden
Direct uit voorraad leverbaar
Achteraf betalen
Trusted Shops
Wij vragen uw begrip voor de enorme drukte bij de pakketdiensten!

Verhuisboxen B.V.

Veilig betalen

Creatief met karton

Verhuisboxen bv levert voor de zakelijke markt en evenementen grote partijen kartonnen dozen om bijvoorbeeld olijfolie te versturen en voor bedrijfsverhuizingen maar ook voor creatieve oplossingen voor het bouwen van kartonnen decoratie wanden, doolhof, kartonnen bar, torens etc.
Wij kunnen voor elk evenement dozen leveren en  werken samen met lokale overheden, makelaars, verhuizers etc.
Door de jarenlange ervaringen kunnen wij uw altijd van advies voorzien. Volg ons op onze Blog.

You can submit link toHotVs Not.com to increase website traffic! This site is listed under Moving Directory