De Goedkoopste Verhuisdozen van Nederland en België

  • Home
  • Verhuisdozen Antwerpen

Goedkope Verhuisdozen Antwerpen

Bestel Goedkope Verhuisdozen bij Verhuisboxen in Belgie. KlikKlak Professionele Verhuisdozen van Verhuisboxen in Belgie.

 

Daarom verhuisboxen!

  • Voor 14:30 uur besteld volgende dag in huis.(ma t/m zat)
  • Direct uit voorraad leverbaar.
  • Achteraf betalen.
  • Gratis Matrashoes bij elk verhuispakket.
  • Trusted Shops Trusted Shops 5 sterrren beoordelingen van echte klanten voor verhuisboxen

Volg ons

Goedkope verhuisdozen €0,63 en verhuispakketten Antwerpen.

Verhuisboxen in Belgie is het adres voor de beste kwaliteit  verhuisdozen en verhuispakketten in Antwerpen en omgeving.

We leveren onze goedkope verhuisdozen  verhuispakketten  verhuisdekens noppenfolie en verpakkingsmateriaal aan bedrijf en particulier in Antwerpen en omgeving.

Elke dag bezorgen we in heel Belge ook op Zaterdag. Bezorgkosten in heel Belgie bijvoorbeel, Brussel, Antwerpen, Brugge, Luik  €9,50 voor elk aantal.

Onze verhuisdozen worden door veel erkende verhuizers gebruikt en zijn sterker dan verhuisdozen praxis en verhuisdozen gamma.

Bestel snel en veilig via onze webshop of bel 0031 (0)623996660

Bestel of koop verhuisdozen veilig en snel in onze webshop en betaal met Mister Cash of per overboeking.

U zoekt een verhuisdoos om te verhuizen, een verhuisdoos voor de opslag of een verhuisdoos voor emigratie. Verhuisboxen heeft alle soorten verhuisdozen onder een dak.

Bij het kiezen van een voor u geschikte verhuisdoos adviseren wij altijd goed rekening te houden met bijvoorbeeld het formaat en de kwaliteit van de verhuisdoos.
Bouwmarkten bieden bijvoorbeeld vaak een verhuisdoos die kleiner en van een minder goede kwaliteit karton is dan de originele verhuisdoos!
Daarnaast kan een aanbieding van een verhuisdoos op internet erg interessant lijken, maar vallen de verzendkosten een stuk hoger uit! Bij Verhuisboxen.be kunt u eenvoudig uw  verhuisdoos huren  of  verhuisdoos kopen.
 
Wij bieden een compleet en divers aanbod aan nieuwe  verhuis dozen. Wij zijn de enige in Belgie met een groot aanbod .kartonnen verhuisdozen die ook geleverd kunnen worden met handvat!
Onze verhuisdozen worden door veel erkende verhuizers gebruikt en zijn sterker dan verhuisdozen praxis en verhuisdozen gamma.

 

U kunt ook uw dozen afhalen op ons adres:

Verhuisboxen.nl

Smederij 4-6

3371MC Hardinxveld-Giessendam (Nederland)

tel: 0031 (0)623996660

openingstijden: ma/t/m vr 08.00-17.00 en zat 12.00-16.00
Professionele Verhuisdoos